Stacks Image 2726

Föreläsningar

Ibland kan jag inte ta med mina gäster till alla platser jag vill berätta om, och därför arbetar jag även med bildföredrag. Man kan säga att jag tar med mig utfärdsupplevelsen till dig! Kryddan är min berättarförmåga , mitt engagemang och min breda kunskap.
 
Med hjälp av talande bilder erbjuder jag nu en föreläsningsserie på olika teman. Läs mer om varje föreläsning under respektive bild nedan!
 
Det här är den perfekta programpunkten för företaget, föreningen , skolan och arbetsplatsen.
 
Vill du ha en skräddarsydd föreläsning på ett speciellt tema? Inga problem – kontakta mig så kommer vi tillsammans fram till ett passande program.
    Stacks Image 334
Alla med en egen koloniträdgård eller odlingslott vet vilken förmån det är. Men hur många kan historien bakom tillkomsten av dessa tusentals små paradis vi kan skymta bakom grindar, staket och häckar?
Eva Roos

Eva Roos Davidsson

- Nationellt auktoriserad guide
Eva Roos är Nationellt auktoriserad guide på svenska och engelska.
Stacks Image 7913
Öresundsregionens historia innebär enande, splittring och så enande igen. Så lika vi är, svenskar och danskar och dock så olika – varför?
Eva Roos Davidsson
In-sight
Vi hjälper till med förslag, planering och genomförande av turer av alla de slag i Skåne och Köpenhamn. Under mottot "art of guiding" lyfter vi utfärden och guidningen till en upplevelse att minnas länge."
Stacks Image 2276